• Informatie

Werkgebied

wij werken het vaakst in de Randstad en in de omgeving daarvan.

vanzelfsprekend is het mogelijk om elders in Nederland voor u aan het werk te gaan.

Vergunningen

Hoe zit dat met vergunningen… Voor het bouwen van een aan- of opbouw is bijna altijd een vergunning verreist. Behalve wanneer het gaat om een aanbouw < 2,5 meter diepte aan de achterkant van uw woning, want wanneer het gaat om een aanbouw aan de voorzijde of zijkant van uw woning betreft het een vergunningsplichtig bouwwerk. Het gehele traject van vergunningsaanvraag wordt in samenwerking gedaan met Gertjan Dekker Bouwkundig Tekenbureau en MTPO. Bouwbedrijf Het Gilde heeft al geruime tijd een prettige samenwerking met deze partij, daardoor beschikken wij over korte lijnen en kan snel en flexibel worden gehandeld.

Correctie

Alleen wanneer een aanbouw zich maximaal 4 meter diep aan de achterkant van uw woning bevindt, is dat vergunningvrij.

Bouwbedrijf Het Gilde werkt al lange tijd samen met deze partijen, resultaat is korte lijntjes en een flexibele en snelle werkwijze.

Garanties

Wij geven op de constructie onderdelen 10 jaar garantie

Voor onderliggende onderdelen gelden afwijkende termijnen.

A. Voor bitumineuze, teerhoudende en kunststof  dakbedekkingen en goten, evenals aansluiting  daarvan aan onderdelen in of aan deze dakbedekking en goten; aflopende garantie tot 10 jaar.

b. Tegen het kromtrekken van beweegbare delen in binnen- en     buitenkozijnen voor zover er van meer dan 9 mm. Verschil t.o.v. de loodlijn sprake is; tot 1 jaar

c. Voor het schilderwerk; tot 1 jaar

d. Voor hang- en sluitwerk; tot 1 jaar

e. Voor de buitenriolering; tot 2 jaar

f. Voor warmwatertoestel; tot 1 jaar

g. Voor aanrechtbladen; tot 1 jaar

h. Voor de verwarmingselementen; tot 1 jaar

i. Voor de gas-, water- en elektra-installatie; tot 1 jaar

j. Voor andere gebreken aan isolerende beglazing dan beschadiging daarvan en/of gebreken door die beschadiging veroorzaakt; aflopende garantie tot 5 jaar

k. Buitenkozijnen Komo-keur; tot 10 jaar, op  verbindingen en houtrot e.d.

l. Schilderwerk op draaiende delen deuren, ramen; tot 3 maanden indien binnen 3 maanden is afgeschilderd. Boeidelen c.q. kozijnen; tot 6 maanden, indien binnen 6 maanden is afgeschilderd.

n. Kitvoegen; 1 jaar