• Waarom ons?

Kwaliteit

Wij werken met de allerbeste vaklui en de allerbeste materialen

de periode tussen start en finish houden we zo kort mogelijk. bij elk project leveren wij een tijdschema en wij stellen er een eer in om nooit later maar liefst eerder bij u af te ronden.

Service

Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. voorafgaand maar ook tijdens de werkzaamheden zijn wij constant aanspreekbaar als u vragen heeft. In ‘after-sales’ hebben wij ook een naam hoog te houden: zelfs in de weekeinden zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en bij eventuele calamiteiten komen wij zelfs buiten reguliere werktijden bij u langs om u met raad en daad terzijde te staan.

bent u geinteresseerd in onze diensten en projecten of wilt u wat meer informatie:

Ervaring

Wij doen al jaren weinig anders dan het bouwen van op- en aanbouwen. we denken dat we kunnen beweren dat wij in de Randstad  nummer 1 zijn op dit vakgebied.

Materialen

Natuurlijk altijd in samenspraak, maar we willen benadrukken dat wij alleen werken met de allerbeste materialen. Wij bewijzen U graag dat wij zullen komen met ideeen over te verwerken materialen waar u geen seconde over hebt nagedacht. Zoals eerer gezegd hebben wij honderden projecten afgerond, waarbij echt alles aan bouw materialen door onze handen is gegaan.

keraliet                    neolife

metselwerk             staal

lood                         kunststof

red cedar                 zink

stucwerk                  steenstrips

rabat delen